Costumul popular românesc își găsește rădăcinile în portul strămoșilor noștri. Tainele meșteșugului de a confecționa îmbrăcămintea nu se învățau din cărți, ci se transmiteau din generație în generație, de la mamă la fiică. Păstrarea și promovarea tradițiilor au menirea de a ne face eterni.

Dorim să promovăm conceptul de îmbrăcăminte naturală, produse confecționate în întregime din fibre de in, bumbac, cânepă, lână și mătase, toate cusute manual, fie că sunt ii, cămăși naționale, bundițe, brâie, catrințe, fețe de masă.

Pe pânză albă sau crem, cu mânecă lungă sau scurtă, iile sunt cusute manual cu fire de mătase ori bumbac de diferite culori: roșu, albastru, negru, galben, vișiniu, verde etc.

Motivele geometrice sau florale, cusute în cruciuliță ori în tighel, îmbină tradiționalul românesc cu rafinamentul și eleganța.

Fețele de masă lucrate manual pot fi folosite ca piese decorative, dar în același timp pot fi utile pentru o masă festivă. Coasem fețe de masă cu broderie spartă, artistică sau cu ajur pe pânză de in și bumbac.

Cămășile naționale vechi sunt achiziționate din diferite zone ale Bucovinei și apoi recondiționate. Ele sunt piese unicat, la fel și bundițele vechi. Producem și cămăși naționale noi, la comandă, dar și bundițe ale căror modele păstrează autenticitatea zonei bucovinene.

Trebuie să ne păstrăm tradiţiile pentru a nu ne uita identitatea românească în faţa acestei globalizări lente, tăcute şi implacabile.
‐ Victor Fărcane

Clientul este cel care alege dimensiunea, modelul și culoarea produsului solicitat.

Vrem să oferim clienților noștri numai produse deosebite care să le încânte ochiul și sufletul.